Jenn-Air JDS1750FB Manuel d'installation

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INSTALLATION INSTRUCTIONS
SLIDE-IN DOWNDRAFT RANGES
INSTRUCTIONS D’INSTALLATION
DES CUISINIÈRES À ÉVACUATION PAR LE BAS
ENCASTRABLES
W10787365A
RANGE SAFETY ....................................................................... 2
INSTALLATION REQUIREMENTS .......................................... 4
Tools and Parts .................................................................... 4
Location Requirements ....................................................... 5
Venting Requirements ......................................................... 7
Electrical Requirements – U.S.A. Only ................................ 9
Electrical Requirements – Canada Only ............................ 10
Gas Supply Requirements ................................................. 10
INSTALLATION INSTRUCTIONS ......................................... 12
Unpack Range ................................................................... 12
Install Anti-Tip Bracket ....................................................... 12
Position the Blower Location Template ............................. 13
Install the Downdraft System ............................................ 14
Make Gas Connection ........................................................ 16
Level Range ........................................................................ 16
Install Blower ...................................................................... 17
Adjust Leveling Legs ......................................................... 19
Verify Anti-Tip Bracket Is Installed and Engaged ............... 19
Electronic Ignition System .................................................. 19
Oven Door ......................................................................... 20
Complete Installation .......................................................... 20
GAS CONVERSIONS ............................................................ 22
LP Gas Conversion ............................................................ 22
Natural Gas Conversion ..................................................... 24
Adjust Flame Height ........................................................... 26
SÉCURITÉ DE LA CUISINIÈRE ........................................... 27
EXIGENCES D’INSTALLATION ........................................... 29
Outillage et pièces ............................................................. 29
Exigences d’emplacement ................................................ 30
Exigences concernant l’évacuation ................................... 32
Spécications électriques – Canada seulement ................ 34
Spécications de l’alimentation en gaz .............................. 34
INSTRUCTIONS D’INSTALLATION ..................................... 36
Déballage de la cuisinière ................................................... 36
Installation de la bride antibasculement ............................. 36
Positionnement du gabarit indiquant l’emplacement
du ventilateur ..................................................................... 37
Installation du circuit d’évacuation par le bas ................... 38
Raccordement au gaz ........................................................ 40
Réglage de l’aplomb de la cuisinière ................................. 40
Installation du ventilateur ................................................... 41
Réglage des pieds de nivellement .................................... 43
Vérier que la bride antibasculement est bien installée
et engagée ........................................................................... 43
Système d’allumage électronique ...................................... 43
Porte du four ....................................................................... 44
Achever l’installation .......................................................... 44
CONVERSIONS POUR CHANGEMENT DE GAZ ................ 46
Conversion pour l’alimentation au propane ....................... 46
Conversion pour l’alimentation au gaz naturel ................... 48
Réglage de la taille des ammes ........................................ 50
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Résumé du contenu

Page 1 - ENCASTRABLES

INSTALLATION INSTRUCTIONSSLIDE-IN DOWNDRAFT RANGESINSTRUCTIONS D’INSTALLATION DES CUISINIÈRES À ÉVACUATION PAR LE BAS ENCASTRABLESW10787365ARANGE SA

Page 2 - RANGE SAFETY

10Electrical Requirements – Canada OnlyBe sure that the electrical connection and wire size are adequate and in conformance with the CSA Standard C22.

Page 3 - Range Foot

11Flexible Metal Appliance Connector: If local codes permit, a new CSA design-certied, 4 to 5 ft (122 to 152.4 cm) long, ½" or ¾" (1.3 o

Page 4 - INSTALLATION REQUIREMENTS

12INSTALLATION INSTRUCTIONSUnpack Range1. Remove shipping materials, tape and lm from the range. Keep cardboard bottom under range. Do not dispose

Page 5 - Location Requirements

134. Drill two ¹⁄8" (3 mm) holes that correspond to the bracket holes of the determined mounting method. See the following illustrations.Rear p

Page 6 - Cabinet Dimensions

145. Align the template centerline with the centerline marked on the oor. Align the folded edge of the template against the rear wall. NOTE: Sec

Page 7 - Venting Requirements

15Floor Venting 1. Determine where within the template area that the vent will exit. Mark the vent hole for the type of venting you are using.

Page 8 - Wall cap

16Make Gas ConnectionWARNINGExplosion HazardUse a new CSA International approved gas supply line.Install a shut-off valve.Securely tighten all gas con

Page 9 - Electrical Connection

17Install BlowerInstall Blower Cover1. Locate blower motor cover.2. Run the blower motor wires with strain relief through the small opening in the

Page 10 - Gas Supply Requirements

18Connect Blower Electrical Parts1. Locate the capacitor (in Blower Motor Kit). NOTE: The capacitor is supplied with a small harness that terminate

Page 11

19Verify Anti-Tip Bracket Is Installed and Engaged1. Ensure range is in its nal location.2. Remove the front lower access panel.3. Use a ashlig

Page 12

2RANGE SAFETYIMPORTANT: Do not install a ventilation system that blows air downward toward this gas cooking appliance. This type of ventilation system

Page 13 - 4" (32 mm)

20Oven DoorFor normal range use, it is not suggested to remove the oven door. However, if removal is necessary, make sure the oven is off and cool. T

Page 14 - Install the Downdraft System

21Burner caps should be level when properly positioned. If burner caps are not properly positioned, surface burners will not light. The burner cap s

Page 15 - Floor Venting

22GAS CONVERSIONSGas conversions from Natural gas to LP gas or from LP gas to Natural gas must be done by a qualied installer.WARNINGExplosion Hazar

Page 16 - Level Range

236. Unscrew the metal cover and unscrew the blue regulator cap. Keep the washer in place.ABACA. Metal coverB. WasherC. Blue regulator cap7. Flip

Page 17 - Install Blower

24Natural Gas ConversionWARNINGTip Over HazardA child or adult can tip the range and be killed.Install anti-tip bracket to floor or wall per installat

Page 18 - Retention

254. Apply masking tape to the end of a 9⁄32" (7 mm) nut driver to help hold the gas orice spud in the nut driver while changing it. Press nu

Page 19 - Adjust Leveling Legs

26Adjust Flame HeightAdjust Surface Burner FlameAdjust the height of top burner ames. The cooktop “low” burner ame should be a steady blue ame appr

Page 20 - Complete Installation

27SÉCURITÉ DE LA CUISINIÈREIMPORTANT : Ne pas installer un système de ventilation avec évacuation de l'air vers le bas, qui évacuerait l'air

Page 21

28Risque de basculementUn enfant ou une personne adulte peut faire basculer la cuisinière, ce qui peut causer un décès.Fixer la bride antibasculement

Page 22 - GAS CONVERSIONS

29EXIGENCES D’INSTALLATIONOutillage et piècesRassembler les outils et pièces nécessaires avant d’entreprendre l’installation. Lire et observer les ins

Page 23 - 32" (7 mm) nut driver

3Tip Over HazardA child or adult can tip the range and be killed.Install anti-tip bracket to floor or wall per installation instructions.Slide range b

Page 24 - Natural Gas Conversion

30Exigences d’emplacementIMPORTANT : Observer les dispositions de tous les codes et règlements en vigueur. Ne pas obstruer le ux de combustion et d

Page 25 - A. Stamped number

31Dimensions du placardLes dimensions de l’ouverture entre les placards correspondent à une installation entre des placards de 25" (64,0 cm) de

Page 26 - Adjust Flame Height

32Exigences concernant l’évacuationIMPORTANT : Cette cuisinière doit être évacuée à l’extérieur à moins d’utiliser un système d’évacuation sans condu

Page 27 - SÉCURITÉ DE LA CUISINIÈRE

33Calcul de la longueur du circuit d’évacuationIMPORTANT : Cette cuisinière est conçue pour un conduit droit de 6" (15,2 cm) sur 60 pi (18,3 m) o

Page 28 - AVERTISSEMENT

34Spécications électriques – Canada seulementVérier que le raccordement à la source d’électricité et le calibre des conducteurs sont adéquats et con

Page 29 - EXIGENCES D’INSTALLATION

35Canalisation d’alimentation en gaz Installer une canalisation d’alimentation en gaz rigide de ¾" (1,9 cm) jusqu’à l’emplacement d’installati

Page 30 - Exigences d’emplacement

36INSTRUCTIONS D’INSTALLATIONDéballage de la cuisinière1. Ôter les matériaux d’emballage, le ruban adhésif et la pellicule protectrice de la cuisin

Page 31 - Dimensions du placard

37Le montage du ventilateur doit être fait dans cette zoneRETIRER LE GABARIT AVANT DE FINALISER L'INSTALLATIONGABARIT D'INSTALLATION D'

Page 32 - Méthodes d’évacuation

385. Aligner l’axe central du gabarit sur l’axe central indiqué sur le plancher. Aligner le rebord plié du gabarit contre le mur arrière. REMARQU

Page 33 - 6 ft (1.8 m)

39Évacuation par le plancher 1. Déterminer à quel endroit sur le gabarit le conduit d’évacuation sortira. Repérer l’emplacement du trou d’évacuatio

Page 34

4INSTALLATION REQUIREMENTSTools and PartsGather the required tools and parts before starting installation.Read and follow the instructions provided wi

Page 35

40Raccordement au gazCette cuisinière a été congurée à l’usine pour l’alimentation au gaz naturel. Pour utiliser cette cuisinière avec du gaz propa

Page 36

41 8. Déplacer le l vers l’avant de l’installation. 9. Retirer le carton ou le panneau de bres dur de sous la cuisinière.10. Retirer le pannea

Page 37 - 8" (4,1 cm)

42Raccordement des composants électriques du ventilateur1. Repérer le condensateur (dans la trousse du moteur de ventilateur). REMARQUE : Le co

Page 38 - A. Trou de ventilation

43Vérifier que la bride antibasculement est bien installée et engagée1. S’assurer que la cuisinière est bien à son emplacement nal.2. Ôter le pan

Page 39 - Évacuation par le plancher

44Porte du fourIl n’est pas recommandé d’enlever la porte du four pour une utilisation normale. Toutefois, si la dépose est nécessaire, s’assurer que

Page 40

45Un chapeau de brûleur correctement placé doit être horizontal. Si les chapeaux de brûleur ne sont pas correctement installés, les brûleurs de surfac

Page 41 - Installation du ventilateur

46CONVERSIONS POUR CHANGEMENT DE GAZLes conversions pour changement de gaz naturel à propane ou de propane à gaz naturel doivent être effectuées par

Page 42

476. Dévisser le couvercle métallique et dévisser le capuchon du détendeur bleu. Laisser la rondelle en place.ABACA. Couvercle métalliqueB. Rondell

Page 43

48Conversion pour l’alimentation au gaz naturelRisque de basculementUn enfant ou une personne adulte peut faire basculer la cuisinière, ce qui peut c

Page 44 - Achever l’installation

494. Appliquer du ruban adhésif de masquage à l’extrémité d’un tourne-écrou de 9⁄32" (7 mm) pour retenir le gicleur du brûleur dans le tourne

Page 45

5Location RequirementsIMPORTANT: Observe all governing codes and ordinances. Do not obstruct ow of combustion and ventilation air. It is the inst

Page 46

50Réglage de la taille des flammesRéglage de la amme des brûleurs de surfaceRégler la taille des ammes sur les brûleurs de la table de cuisson. Pou

Page 48

W10787365A 08/2015®/TM © 2015 Whirlpool. All rights reserved. Used under license in Canada.Tous droits réservés. Utilisé sous licence au Canada.

Page 49 - A. Chiffre gravé

6Cabinet DimensionsCabinet opening dimensions shown are for 25" (64.0 cm) countertop depth, 24" (61.0 cm) base cabinet depth and 36" (9

Page 50

7Venting RequirementsIMPORTANT: This range must be exhausted outdoors unless you are using ductless venting. See the “Venting Methods” section. Do

Page 51

8Calculating Vent System LengthIMPORTANT: This range is rated at 60 ft (18.3 m) of 6" (15.2 cm) or 30 ft (9.15 m) of 5" (12.7 cm) straight

Page 52 - W10787365A 08/2015

9Electrical Requirements – U.S.A. OnlyBe sure that the electrical connection and wire size are adequate and in conformance with the National Electrica

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